fallingsoon.blogg.se

I just wanna be good

Kategori: Me Life

Den enda anledningen till att jag ens är inne här och skriver idag är för att jag försökte se om **** hade uppdaterat sin, vilket hon icke gjort sedan 1 september! Men då tänkte jag så här, "Tänkt om jag går in och skriver ett litet inlägg och sen klagar på henne, så kan hon liksom inte klaga på mig". Och det är exakt det jag gör nu. Uppdatering ffs.
 
Grejjen var ju dock att när jag skulle gå in och skriva ett litet inläggis så dök nedanstående text upp. Det är något som jag skrev ett år sedan, och jag höll tillbaka så jäkla mycket skit då. Mådde piss, hade ångest från helvetet och visste nästintill inte hur jag skulle fungera som en vanlig människa. Men nu när jag sitter här, på ett litet finare ställe i livet så kan jag väl ändå dela med mig av vad jag skrev. Jag skrev inte färdigt det, det innehåller inte särskilt mycket egentligen, men det var läskigt att ens tänka på att publicera det förra året. 
 
Enjoy
 
"Fan asså. Finns bara en enda anledning till att jag ens känner att jag behöver sitta och skriva ner detta. Det känns som att hela jävla världen är emot mig ibland. Under andra halvan av mitt liv har jag upptäckt att mina "vänner" kommer och går med jämna mellanrum. Jag har nu bott i Kristianstad i två år, och det är nu som det händer på riktigt. För ett och ett halvt år sedan så blev jag tillfrågad att vara pledge i en studentförening här i Kristianstad. Jag accepterade och mindre än ett år efter det så frågade de om jag ville bli en officiell medlem. Självklart ville jag de! Gruppen var liten men underbar, jag trivdes riktigt mycket. Jag blev en av gänget och det kändes underbart. Snacket om att ta in en ny pledge dök upp och, trots att jag berättade mina tvivel, en valdes in. Tiden gick och jag kände mig mer och mer som en börda för gruppen, speciellt när min ångest började komma fram. Vissa har inte en förståelse för vad ångest innebär, och jag blev hela tiden anklagad för mitt dåliga beteende trots att jag försökte åtgärda det som jag en gång gjort. 
När någon säger till dig att de vill att man ska vara öppen och ärlig, så menar dem inte det egentligen."