fallingsoon.blogg.se

You are a gay man, sir!

Kategori: Me Life

Sitter och tittar på en väldigt konstig film... Den har pågått i ungefär en och en halv timme men jag har faktiskt ingen aning om vad den egentligen handlar om. Space Station 76 heter den. Det är ett antal mer eller mindre kända skådisar i den, men det jag inte riktigt kan lista ut är om det ska vara en parodisk film eller inte. Hitintills är den inte jätte dålig, det är ungefär fem minuter kvar, och jag tror inte jag kommer att se den igen. Rubriken är en replik från filmen, kaptenen på rymdfärjan är då gay men vill inte erkänna detta. Filmen utspelar sig också på -70 talet, i en alternativ verklighet. Känner ni för att see något "nytt" men totalt ologiskt så glo på den, annars ska ni nog undvika den...
 
Nu när vi ändå har ett fint litet inlägg som har en fin rubrik som denna så är det väl ett awesome tillfälle att nämna framgångarna som har skett i U.S.A.! Grattis till er! Både hetrosexuella par och homosexuella par kan nu gifta sig! Det är ett stort steg att man kan göra det, känns ju härligt att hela landet är med på den svängen. Fast jag har hört att Alabama (tror det var det i alla fall, någon delstat) har förbjudit äktenskap helt och hållet! Allt för att hålla de kära kärleksparen i sär. Helt otroligt! Sen hur sant det är vet jag inte, jag var inte ett dugg källkritiskt när jag läste det. Så det så.
 
Något annat som vi har på hjärtat idag? Få se nu... Jag har skrivit in mig hos Arbetsförmedlingen för andra gången i mitt liv. Förhoppningsvis den sista, men antagligen inte. Blev bjuden på middag av min kära moder, köpte fin fint käk från Asian Fusion och glodde på Kingsman medan vi käkade. Det är faktiskt en film som jag rekommenderar!! Colin Firth och en kille som heter Taron Egerton (omg so hot!) i en spionliknande film som är både rolig med massa action och som (enligt mig) är riktigt bra gjord!
 
Nu har jag vart töntig och googlat fram bilder på han... Så titta och njut, om ni har samma smak som mig! ;)