fallingsoon.blogg.se

Stockholm 9-13 juli

Kategori: Me Life

För ca. tre dagar sedan kom jag hem ifrån en underbar, men tröttsam, liten semester ute i Stockholms skärgård. Var hemma hos min fader med medföljande syskon, minus en alltså. Dagarna bestod av god mat, solsken, bad och trevligt sällskap! Finns inte så mycket att säga så jag tänker visa er de fina bilderna jag tog när jag var där, samt att jag berättar lite om vad som händer i bilden ;)

I bilden under här så syns min bror Daniel (vänster) och min pappa Torbjörn (höger). Första dagen där åkte vi ut på sjön (havet) och bara hade det bra. Pappa visade den mysiga lilla vägen till min lille brors skola.
 
Det blåste väldigt så jag valde att ta en selfie!
 
När vi hade kommit in i en av de små vikarna vi åkte igenom. Alla såg nästan likadana ut!
 
Vi åkte genom en väldigt tajt passage och vattnet här inne var så stilla att det blev som en spegelbild. Blev en riktigt häftig bild tycker jag!
 
Under denna lilla bron åkte vi. Det ser väldigt trångt ut, men jag kunde stå i båten utan att så i huvudet när vi åkte där under.
 
Min bror lystes upp av solen som reflekterades på vattnet ^^ Super fin va??
 
Vi stannade och fikade på ett litet fik. Det var super mysigt och super gott.
 
Efter vi hade åkt ända in till min brors skola och sedan hela vägen ut igen så bestämde vi oss för att åka och bada. Vi lade till vid en ö som heter Bulleskär. Vattnet var faktiskt hyfsat varmt! Här ser ni min storebror Daniel när han kör den åh så klassiska Captain Morgan! Och i bakgrunden ser ni ön som min fader bor på. Gräskö all the way!
 
Skulle ta en fin selfie med två av mina brorsor i bakgrunden, den ena lyckades se hyfsat bra ut, den andra vet jag inte vad han gör... Och mitt hår ser hemskt ut!
 
På kvällen så gick alla syskonen ner till vår brygga och två av fyra badade! Tog fler bilder men pga personligt space lägger jag inte upp alla!
 
Standard. Öl och cider.
 
Utsikten från vår brygga om man tittar lite till vänster. Underbart och vackert!
 
En blick in mot land och solen som bländar!
 
Ta selfie? Alltid!
 
En creepy? Ja så klart!
 
Dag nr 3 åkte vi syskon ut och badade på ett litet ställe vi kalla för Lilla Hawaii! Super fin sandbotten och jätte härligt vatten. Vi grävde ner Nisse så att han inte kunde resa på sig. Han fick en snopp också!
 
Dag nr 4 så åkte vi till mitt gamla jobb! Var bara tvungen att ta en selfie på hur fab jag såg ut!
 
Här är där jag jobbade förra sommaren!
 
Jag och syskonen stannade kvar lite längre när vår fader åkte hem. Här väntar vi på att Skärgårds båten ska släppa på oss!
 
Mina tre fina brorsor (minus vår äldsta bror då, har ju fyra brorsor)!
 
På båten är det viktigt att fylla på med öl! Och Ducklips gör det godare, eller?
 
Mums! (not)
 
Fortfarande dag 4 fast på kvällen. Familjen (plus pappas sambos son) åkte igen till Lilla Hawaii och badade! Här ser ni pojkarnas (Emil och Nils) båt och vår pappa.
 
Dag nr 5. I dag blev det inte åka iväg något utan vi var alla hemma och fixade maten hela dgen, samt snackade as mycket skit! Här solar och lite, fast mer T-shirt på eftersom jag brände mig rejält den första dagen här!
 
Pappas fin fina fyrhjuling, som är as najs att köra! Jag vinner!
 
Lite jordgubbs plantor och utsikten från verandan framför huset.
 
Och så förätten dag 5. Skagenröra gjord på rökta räkor! Super gott och jag ville bara ha mer! Till middag blev det grillad kycklingfilé med klyftpotatis, grillad majs och sallad! Åh så gott alltså!
 
 
Det var alla bilderna jag tog, och som är nät-vänliga! Missade att fotografera väldigt mycket men ska faktiskt försöka fota lite mer!
I hope you enjoyed it!
 
LOVE