fallingsoon.blogg.se

The two of us need look no more

Kategori: Me Life

Två månader. Det är så lång tid, till och med lite längre tid än så, som har gått sen sist och man kan lugnt säga att det hänt mycket. Under tiden som jag inte uppdaterat så har jag vart i Stockholm för att fira jul och börjat en ny kurs i skolan.

Jag fick skriva en omtenta efter julen eftersom jag inte var tillräckligt förbered inför det första försöket.. Och jag KLARADE den!! Vilket betyder att jag är helt klar med kursen! 30 godkända högskolepoäng, vilket är en väldigt stor grej. Det är den första kursen som jag inte gråtit mig igenom för att jag inte var redo. Skolan har vart riktigt rolig, men tyvärr så tappar man ibland motivationen. Den nya kursen började skitbra med! Vi har skrivit en barnbok som ska examineras nästa vecka. Men under de senaste två veckorna har allt blivit så negativt... Inte direkt på grund av någon i skolan men jag är negativ. Det är svårt att förklara.. Jag vänder mig mer till elaka och tunga tankar än till glada och positiva tankar. Men det är väl livet? Det måste va lite jobbigt ibland.

Vår barnbok är som sagt färdig och är faktiskt väldigt stolt över hur den blev till  slut. :)

Så anledningen till att jag faktiskt satt mig ner och skrev idag var för att jag ville skriva av mig (som vanligt) och för att jag tänkte förvarna folk lite.. Jag har märkt att jag behöver använda mig av smileys, blir lite lättare att va positiv i text på det sättet. Så var redo på massa emojis. 😋😋😋😋😋