fallingsoon.blogg.se

I know I'm gonna be okay

Kategori: Me Life

Så, jag vill slänga ut en fråga i cyber-verse. Är det accepterat att skriva om vad man vill när man har en blogg? Jag kan känna att jag egentligen bara vill skriva när jag inte har massa negativa tankar som flyger runt i mitt huvud, men det är inte alltid så lätt. Är det så ok om jag skriver att världen är elak och att jag kommer ruttna ensam(kanske inte så negativa tankar hela tiden)? Och juste! Får man lägga upp sådant som egentligen inte handlar om ens vardag? Kanske något som man gjort(skrivit) eller kanske inte gjort?

Åter till något mer roligt! JAG HAR JULLOV! Jullov är alltid trevligt, och det blir tusen gånger trevligare när man har trevliga människor att umgås trevligt med. Sedan julen, som var riktigt chill och trevlig, så har jag träffat lite vänner och bara tagit det lugnt hemma. Under dagen idag så har jag våldgästat min vän Caro(liin)e med en annan konstig prick Sååfie. Hade en mys pys dag! Fikade och åt en JÄTTE god sallad. Kan det bli bättre? Nej!

Lämnar folket ute i cyber-verse (kan detta bli mitt standard slangord?) med en liten fin text som jag kopierar from informationsboxen nedan! Tack för du läste idag! PÖZ!

Som PRO-användare har du massor av snygga premium-mallar att välja bland. Du kan även välja bort annonser om du vill, plus att du får mer avancerad statistik som gör att du kan bli en bättre bloggare.