fallingsoon.blogg.se

Nytt år, ny blogg, ny människa?

Kategori: Me Life

Jag tror att det här är den fjärde eller femte bloggen jag faktiskt har skaffat. Snacka om att jag inte kan bestämma mig... Beslutsångest? Japp!
Är verkligen dålig på allt sånt här, blogga osv. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och sen blir det bara massa babbel som ingen egentligen förstår. Men i alla fall så satt jag och tänkte lite innan idag... "Om jag skaffar en blogg men berättar inte för mina vänner att jag har den, samt endast använder den som en outlet för sker och ting?" För om jag inte sätter press på mig själv att jag MÅSTE skriva, just för att jag vet att mina vänner typ väntar på inlägg, så kanske jag känner att jag har mer att skriva om. Nu är det självklart inte uppenbart att jag kommer skriva hela tiden men det känns bra att ha något som liknar en dag, då jag också är för lat för en dagbok.
Vad är det då jag kommer att skriva om på den här väldigt enkla bloggen? Just nu har jag en väldigt stor lust att klaga lite på livet, inte för att det är dåligt på något sätt. Jag vill klaga för att det känns som att vissa saker BARA finns till för att jobba emot mig. Jag har insett att jag kanske inte når upp till den nivån som behövs, men det betyder inte att nederlag inte tar hårt på mig. Det är svårt att förbli positiv när det blir mer och mer skit av allt.
 
Men för att snacka om en mycket mer positivare sak! Jag kommer att flytta om ca två månader!! yey! Vi bor för tillfället i Eslöv och vi kommer bo kvar här. Vi byter bara lägenhet liksom! Kommer bli spännande och ser fram emot att börja packa!